Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig, ook bij de SKR. Wij vinden de gezondheid van alle kinderen, ouders en onze medewerkers enorm belangrijk en daarom hanteren wij belangrijke maatregelen. Onderdeel van deze maatregelen zijn het regelmatig desinfecteren van de handen, 1,5 meter afstand houden wanneer mogelijk en ook vragen wij alle ouders om bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Heb je vragen over het Coronavirus en de kinderopvang? Zoals bijvoorbeeld: wanneer moet mijn kind thuis blijven? Of wat zijn de regels als kinderen op vakantie zijn geweest?

De Rijksoverheid beantwoord online de meest gestelde vragen over het Coronavirus en de kinderopvang. Klik hier om deze informatie op de website te lezen. Heb je alsnog belangrijke vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: