De SKR gaat bewust om met het aanbieden van voeding aan kinderen. Om voor jullie ‘s avonds ook wat gemakkelijker te maken kunnen alle kinderen bij ons om 16.30 uur warm eten. Zo verloopt de drukke  ‘avondspits’ thuis net wat soepeler.

Wij nemen maaltijden af bij de plaatselijke groenteman Wessel Hagels. Het eten is gezond, lekker en altijd erg gevarieerd, daarnaast wordt er rekening gehouden met ‘bijzondere’ voeding, bijvoorbeeld dieet of allergieën. Neem hierover contact op met de mentor van je kind. Het menu is per week te bekijken op het whiteboard in de hal van het kdv.

Wil je als ouder ook graag een verse maaltijd van groenteman Wessel Hagels? Wij bieden naast de warme maaltijd voor de kinderen, ook de mogelijkheid eten te bestellen om mee te nemen naar huis. Deze maaltijden kosten €5,50 per portie en komen evenals de maaltijden van de kinderen van groenteboer Hagels. Je kunt het aangeven op het whiteboard in de hal van het kinderdagverblijf.

Meer informatie of wil je je erg graag aanmelden? Mail of bel ons gerust. 

Wist je dat?

Kinderen vaak makkelijker en meer eten wanneer zij met samen andere kinderen eten.

%d bloggers liken dit: