Tussen schoolse opvang/overblijf

Ook tussen de middag is het belangrijk dat kinderen het naar hun zin hebben, zich veilig voelen en zich ontspannen. Tijdens de tussen schoolse opvang (TSO) maken we van elke pauze een gezellig uurtje met elkaar. SKR verzorgt de overblijf op basisschool Anloo.

Naast het toezien op het eten en drinken, maken wij  veel ruimte en tijd vrij voor de kinderen om te spelen. Zij kunnen hun energie kwijt door buiten of binnen te spelen, om daarna weer fris aan de middag te beginnen. 

Overblijven is zowel incidenteel en/of op vaste dagen mogelijk. Inschrijven kan rechtstreeks via deze link.

Buitenschoolse opvang

Ons belangrijkste doel is er voor te zorgen dat elk kind zich welkom en thuis voelt bij onze opvang. Wij scheppen een sfeer van warmte en vertrouwen, waarin kinderen gestimuleerd worden om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Kinderdagverblijf

Ben je op zoek naar een plek waar een kind gewoon kind kan zijn? Een plek waar het kind de ruimte krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen, waar het zich veilig, geborgen en begrepen voelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Peuterspeelgroep

Voor elke leeftijdsgroep is er een gespecialiseerd aanbod. Voor je baby betekent dat, opvang in een kleine babygroep waar hij/zij tot 22 maanden met maximaal 2 vaste verzorgers kan uitgroeien tot een vrolijke dreumes.