Nieuws

Menu warme maaltijden week 27

Dit is het menu voor de warme maaltijden van week 27. U kunt dit aanvragen door een verzoek in te dienen via de ouderapp of het invullen van het white board in de hal van het KDV.

Vijf weetjes over kinderopvangtoeslag

… de kinderopvangtoeslag die je maandelijks ontvangt een voorschot is? … dit betekent dat de toeslag gebaseerd is op een schatting van hoe jouw situatie er dat jaar uitziet? En dat de hoogte van het voorschot kan veranderen als er iets verandert? … het daarom...

Word jij onze nieuwe collega?

Voor het versterken van onze teams op het kinderdagverblijf en onze BSO locaties in Rolde zoeken wij per direct: flexibele pedagogisch medewerkers (M/V). Bekijk hieronder de vacature. 

Dagopvanglocatie Roldebol in Rolde gesloten wegens coronabesmettingen

Dagopvang Roldebol is gesloten wegens coronabesmettingen tot en met 5 april. Alle betrokken zijn geïnformeerd. We vinden het belangrijk dat jullie op de hoogte zijn. Het COVID-19 virus is dichtbij en vraagt om consequente uitvoering van de coronamaatregelen en...

Gladheid op de weg

Het kan glad op de weg zijn! Wees dus voorzichtig als je de weg opgaat Blijf thuis als het kan, voor de veiligheid van jouw kinderen en jezelf. SKR is wel geopend!

Kerst

Stichting Kinderopvang Rolde wenst iedereen een fijne kersttijd en jaarwisseling toe!!

SKR in een nieuw jasje

Stichting Kinderopvang Rolde draagt nieuwe jassen en veiligheidshesjes. Zo zijn we altijd herkenbaar en kunnen we veilig buiten spelen en wandelen.