Openingstijden en tarieven

Neem contact op

Tarieven

Op deze pagina vind je de openingstijden en tarieven. We bieden voor elke situatie mogelijkheden voor de tarieven. Het hangt af van jouw persoonlijke situatie hoeveel je uiteindelijk betaalt aan kinderopvang. Je hebt mogelijk ook recht op kinderopvangtoeslag. Je kunt onderaan deze pagina berekenen wat de maandkosten voor jou zijn.

*Dagopvang: onze tarieven zijn inclusief eten en drinken gedurende de dag, en exclusief luiers. 

*BSO:  vastgelegde studiedagen van school worden kosteloos opgevangen door BSO, bij afname van een 52 weken contract. 

*Peuterwijs: je krijgt hiervan een groot deel terug via de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst of via subsidie van de gemeente Aa en Hunze. Het bedrag dat je zelf betaalt hangt af van jouw financiële situatie.

Gastouderopvang

Gastouderopvang bij jou thuis.
De vergoeding voor gastouder aan huis is gelijk aan het minimum (jeugd)loon + 8% vakantietoeslag met een maximum van vier kinderen en drie dagen per week. De bureaukosten bedragen € 1,55 per uur per kind, met een maximum van € 3,10 per gezin. Luiers, babyvoeding, voeding en andere extra kosten komen voor rekening van de ouders. Het maximumtarief dat door de belasting wordt gehanteerd voor kinderopvangtoeslag is € 7,53.

Gastouderopvang bij de gastouder thuis:
De kosten voor gastouderopvang worden gesplitst in bureaukosten en een vergoeding aan de gastouder. De vergoeding aan de gastouder wordt vastgesteld door de gastouder zelf. Daarbovenop rekent de SKR bureaukosten. De bureaukosten bedragen € 1,55 per uur per kind, met een maximum van €3,10 per gezin. Luiers, babyvoeding, voeding en andere extra kosten komen voor rekening van de ouders. Het maximum tarief dat door de belasting wordt gehanteerd voor kinderopvangtoeslag is € 7,53.

 

Rekenhulp

 

Als je gebruik maakt van kinderopvang via SKR kun je kinderopvangtoeslag krijgen. Met de rekenhulp-netto opvang kosten kun je berekenen wat je maandkosten voor kinderopvang zijn als je toeslag ontvangt. Deze kosten zijn gebaseerd op de informatie die je invoert in combinatie met de dagdelen en tarieven bij SKR. Staat jouw opvangvorm hier niet bij, dan kun je via de administratie van SKR een berekening op maat laten maken.

Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf

Peuterspeelgroep