Gastouderbureau

Gastouderopvang

Ben je op zoek naar een plek voor jouw kind in een huiselijke omgeving? Dan is gastouderopvang misschien iets voor jou. Opvang door een gastouder kan bij de gastouder aan huis of bij jou thuis. Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een huiselijke omgeving, waar ze zich comfortabel voelen en een sterke band kunnen opbouwen met de gastouder.

Gastouderopvang is mogelijk voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud.

Bij het gastouderbureau van Stichting Kinderopvang Rolde is een aantal gastouders aangesloten.

Wil jij opvang voor jouw kind bij een gastouders, dan bekijken we samen welke gastouder het beste bij jou en jouw kind past. Hierbij letten wij op jouw wensen, de opvoedkundige kwaliteiten, hygiëne, veiligheid, continuïteit, karakter en de sfeer in en rondom het huis van een gastouder. Je kunt eventueel ook zelf een gastouder aandragen. Wij regelen de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en de administratie.

Gastouderbureau SKR

Met het Gastouderbureau bij SKR letten we goed op de kwaliteit van de gastouders die bij ons aangesloten zijn. We helpen de gastouders met de actuele regels voor kinderopvang, begeleiding bij de opvang, scholing, kwaliteitscontroles en de financiën. Als ouder betaal je voor gastouderopvang aan SKR. Wij zorgen ervoor zorgt dat de gastouder iedere maand de vergoeding ontvangt. We verzorgen van vervanging bij (langdurige) uitval van de gastouder.

Gastouder worden? Kijk dan hier. 

Contact

Gastouder worden

Openingstijden en tarieven