Werken bij de SKR

Al bijna 30 jaar is de Stichting Kinderopvang Rolde (SKR) een begrip in Rolde en omgeving. De SKR staat voor deskundige, liefdevolle zorg voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Als werknemer krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo bouwen we altijd verder aan kwaliteit en werk je in een fijn team met gemotiveerde collega’s. Daar zijn we trots op!

Pedagogisch medewerkers gezocht!

Voor het versterken van onze teams op het kinderdagverblijf en onze BSO locaties in Rolde zoeken wij regelmatig flexibele pedagogisch medewerkers (M/V). Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier voor de vacature!

Open sollicitatie

Ben jij pedagogisch medewerker op zoek naar een baan? Voldoe je daarnaast aan de kwaliteitseisen zoals vermeld in de CAO Kinderopvang? Stuur dan een open sollicitatiebrief en daarbij jouw CV naar info@kinderopvangrolde.nl. Wij vinden het leuk als je, in plaats van een brief, jezelf presenteert in een korte video.

Zoek jij een stage?

Wil je stage lopen bij een inspirerende organisatie in de kinderopvang? De SKR is een Calibris-erkend leerbedrijf en kan jou dus een uitstekende opleidingsplaats bieden. Je wordt goed begeleid door onze vakbekwame medewerkers, waarbij ook jouw eigen initiatief veel ruimte heeft. Interesse? Stuur dan een mailtje naar onze stagecoördinator l.oosting@kinderopvangrolde.nl.

Buitenschoolse opvang

Ons belangrijkste doel is er voor te zorgen dat elk kind zich welkom en thuis voelt bij onze opvang. Wij scheppen een sfeer van warmte en vertrouwen, waarin kinderen gestimuleerd worden om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Kinderdagverblijf

Ben je op zoek naar een plek waar een kind gewoon kind kan zijn? Een plek waar het kind de ruimte krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen, waar het zich veilig, geborgen en begrepen voelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Peuterspeelgroep

Voor elke leeftijdsgroep is er een gespecialiseerd aanbod. Voor je baby betekent dat, opvang in een kleine babygroep waar hij/zij tot 22 maanden met maximaal 2 vaste verzorgers kan uitgroeien tot een vrolijke dreumes.