Werken bij de SKR

Al bijna 30 jaar is de Stichting Kinderopvang Rolde (SKR) een begrip. De SKR staat voor deskundige, liefdevolle zorg voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Als werknemer krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo bouwen we altijd aan kwaliteit en werk je in een fijn team met gemotiveerde collega’s. Daar zijn we trots op!

Flexibele pedagogisch medewerkers gezocht!

Voor het versterken van onze teams op het kinderdagverblijf en onze BSO locaties in Rolde zoeken wij per direct: Flexibele pedagogisch medewerkers (M/V). Neem contact met ons op voor meer informatie!

Open sollicitatie

Ben jij pedagogisch medewerker op zoek naar een baan? Voldoe je daarnaast aan de kwaliteitseisen zoals vermeld in de CAO Kinderopvang? Stuur dan een open sollicitatiebrief en daarbij jouw CV naar info@kinderopvangrolde.nl. Wij vinden het leuk als je, in plaats van een brief, jezelf presenteert in een korte video.

Op zoek naar een stageplaats?

Wil je stage lopen bij een inspirerende organisatie in de kinderopvang? De SKR is een Calibris-erkend leerbedrijf en kan jou dus een uitstekende opleidingsplaats bieden. Je wordt goed begeleid door onze vakbekwame medewerkers, waarbij ook jouw eigen initiatief veel ruimte heeft. Interesse? Stuur dan een mailtje naar onze stagecoördinator via info@kinderopvangrolde.nl.