Wie zijn wij

Vind jij het ook zo belangrijk dat jouw kind zich ontwikkelt en zich op zijn/haar gemakt voelt? Wij bieden gezellige en deskundige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij doen dit met passie voor alle kinderen die aan onze opvang worden toevertrouwd. Door onze sfeer vol warmte en vertrouwen, ontwikkelt elk kind zich op zijn/haar eigen tempo in een liefdevolle, rustige en groene omgeving.

”Een huiselijke sfeer waar gekeken wordt naar het kind in plaats van een strak schema.’

Wij zijn een kinderopvang met een gezonde bedrijfsvoering, waarbij bedrijfsresultaten rechtstreeks ten goede komen aan opvang voor alle kinderen. Zo doen wij dit al bijna 30 jaar in Rolde en omgeving. En daar zijn we trots op. Wij zetten ons in voor de kleine en de grote stappen die kinderen maken in hun groei en ontwikkeling. Dit doen wij zonder winstoogmerk, en altijd met oog voor de behoefte van elk individueel kind en haar of zijn ouder/verzorger. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw kind de beste verzorging en uitdaging krijgt die mogelijk zijn. Dit geldt voor elke dag, elk jaar en elke leeftijdsfase.

Dagelijks kunnen alle kinderen bij de SKR genieten van onze deskundige zorg en van de uitstekende ligging in het prachtige dorp Rolde nabij de school, een kinderboerderij, maar ook dichtbij bossen en natuurgebieden zoals het Balloërveld. Wij bieden een zeer uitgebreid en gevarieerd programma vol ontwikkelingsgerichte activiteiten voor elke leeftijd.  Lees onder opvang alles over ons brede aanbod voor kinderopvang.

Onze locaties in Rolde en Anloo beschikken over prachtige buitenspeelmogelijkheden, waar wij altijd met creativiteit en passie avontuurlijke activiteiten organiseren, binnen maar vooral ook buiten in de natuur. Onze medewerkers delen daarbij een gemeenschappelijke passie: hart voor kinderen. Hierbij zijn geduld, begrip en creativiteit kenmerken waardoor ieder kind zich bij ons veilig, geborgen en begrepen voelt.

Ben je op zoek naar een plek waar jouw kind zichzelf kan zijn? Een plek waar kinderen de ruimte krijgen om te spelen en zich te ontwikkelen, en waar het zich geborgen en begrepen voelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan 5 dagen per week van 6.30 tot 18.30 klaar om kinderen een fijne dag te bezorgen.

”Een fijne opvang waar onze kinderen erg graag naartoe gaan.”

Heb je vragen of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op

Wie zijn wij

Organogram

Pedagogische visie