Wie zijn wij

Wie zijn wij

Kinderopvang Rolde (SKR) is sinds 1991 een begrip in Rolde en omstreken. Wij bieden kwalitatief goede kinderopvang zonder winstoogmerk. Er zijn meerdere soorten opvang mogelijk, in Rolde, Ekehaar en Anloo. Voor meer informatie kun je klikken op de balkjes hierboven.

Ons belangrijkste doel is er voor te zorgen dat elk kind zich welkom en thuis voelt bij onze opvang. Wij scheppen een sfeer van warmte en vertrouwen, waarin kinderen gestimuleerd worden om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Onze locaties zijn ruim en er is veel gelegenheid om lekker buiten te spelen. In de loop van de jaren hebben wij een geheel eigen visie op kinderopvang ontwikkeld. Deze visie is uitgewerkt in het pedagogisch beleid

Ons personeel is bevlogen en hebben allemaal hart voor kinderen. Doe daar nog veel geduld bij, creativiteit en veel inzet dan kan het niet anders dan dat kinderen bij ons op het juiste adres zijn.

Als lid van de brancheorganisatie Kinderopvang hanteert de SKR de Algemene voorwaarden kinderopvang. Hierin staan onder andere afspraken over betalingen, opzegging en klachtrecht.

Wil je meer weten over onze opvang, of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op. 0592-242576