Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Kinderopvang Rolde is al meer dan 30 jaar een begrip in Rolde en omstreken. Wij zijn een gezellige en deskundige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We bieden een sfeer van warmte en vertrouwen in een groene omgeving, waarin kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Kinderopvang Rolde heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat onze bedrijfsresultaten ten goede komt aan de opvang van de kinderen.

”Fijne betrokken medewerkers met zichtbaar liefde voor het vak.”  

Onze medewerkers hebben altijd oog voor de behoefte van elk individueel kind en haar of zijn ouder/verzorger. Met geduld, begrip en creativiteit voelt ieder kind zich bij ons veilig, geborgen en begrepen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw kind de beste verzorging en uitdaging krijgt die mogelijk zijn. Dit geldt voor elke dag, elk jaar en elke leeftijdsfase.

Onze locaties in Rolde en Anloo beschikken over prachtige buitenspeelmogelijkheden, waar wij een zeer uitgebreid en gevarieerd programma met ontwikkelingsgerichte activiteiten voor elke leeftijd bieden. We zitten vlakbij de school, een kinderboerderij en dichtbij bossen en natuurgebieden zoals de zandverstuiving, het Balloërveld en de prachtige staatsbossen. Buitengewoon bijzonder!

Wij realiseren een breed en passend aanbod voor kinderopvang.

”Mijn kind gaat er altijd met plezier heen en voelt zich er thuis.”

Ouders en professionals uit het werkveld laten vaak waardering blijken voor de manier waarop wij kinderopvang invullen. Daar zijn we trots op! Het is terug te zien in de sfeer in de groepen, de onderlinge samenwerking en de goede relatie met ouders. Wij zien dagelijks hoe kinderen zich bij ons met plezier ontwikkelen en groeien, in zelfvertrouwen en in verantwoordelijkheidsgevoel. Voor ons is er niets mooiers om hier professioneel en toegewijd onderdeel van te zijn!

Klik hier voor meer informatie over onze missie en pedagogische visie.

Wie zijn wij

Organogram

Pedagogische visie