Aanbod en tarieven

Aanbod en tarieven

Opvang op maat

52 weken per jaar geopend van 6.30 tot 18.30 uur.

Wij bieden onze kinderopvang zoveel mogelijk op maat aan. Je kunt een keuze maken  uit verschillende opvangmogelijkheden. Welke dat zijn kun je lezen in onderstaande linkjes, maar ook bij ” inschrijven nieuwe klant”. Nog gemakkelijker: even bellen met de administratie, Alida Kuiper en samen met haar kijken wat  jullie het beste kunnen gaan afnemen.

Als Stichting zonder winstoogmerk houden wij de kosten voor de ouder zo laag mogelijk. Wij hanteren het door de overheid bepaalde uurtarief. Over dit bedrag ontvang je de maximale kinderopvangtoeslag, waardoor onze kinderopvang voor iedereen betaalbaar is. En belangrijk ……..niet gebruikte betaalde uren kun je op een ander tijdstip inzetten. Zie  handleiding ouderportal 

De netto bijdrage is afhankelijk van het belastbaar jaarinkomen (toetsingsinkomen). Op de site www.toeslagen.nl staat alle informatie met betrekking tot de hoogte van het bedrag en het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.

2018

Om helder te krijgen wat de netto onkosten (na aftrek kinderopvangtoeslag) zijn die worden gemaakt voor de kinderopvang zie volgende linkjes.