Kinderdagopvang

Bij kinderdagopvang de Roldebol is het elke dag een nieuw avontuur met verschillende en ontwikkelingsgerichte activiteiten voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Kinderen kunnen bij ons op ontdekkingstocht in een vertrouwde omgeving. Bijvoorbeeld in onze beschutte en groene tuin met buitengewoon veel  speelmogelijkheden. Bij de Roldebol staan ontwikkeling, kwaliteit en warmte en geborgenheid voorop. We volgen elk kind dagelijks in zijn ontwikkeling. Zo kunnen we de juiste activiteiten en spelletjes organiseren voor de juiste stimulans. Wij baseren onze werkwijze op de Gordonmethode.

Wij hebben verschillende groepen bij de kinderdagopvang:

  • Twee babygroepen
  • Een peutergroep 
  • Een verticale groep 

Rustmomenten zijn bij ons geen probleem, daarvoor hebben wij per groep drie slaapkamers en heerlijke slaaphuisjes buiten, die in het noorden bekend zijn als Lutje Potjes.

De kinderdagopvang is 52 weken per jaar geopend, 5 dagen per week tussen 6.30 uur en 18.00 uur. In overleg is 18.30 uur ook mogelijk. Bij ons betaal je voor de kinderdagopvang inclusief eten en drinken gedurende de dag, en exclusief luiers. Als je dat wil, kunnen wij een gezonde en gevarieerde warme avondmaaltijd verzorgen om 17.00 uur. Hiervoor brengen wij een extra bedrag in rekening.

 

Telefoon: 0592 248572

Drostenhof 2, 9451 KG Rolde

Soorten kinderdagopvang

Vaste planning

Heb jij bijvoorbeeld vaste werktijden en dus een vaste planning? Dan is deze vorm van kinderopvang geschikt voor jouw situatie. We bieden hierin drie mogelijkheden:

Dagopvang 52 weken:

In het contract spreken we af op welke vaste dagen en tijden jouw kind bij ons wordt opgevangen voor het hele jaar (52 weken). Je betaalt een vast bedrag per maand voor de uren die in het contract zijn vastgelegd (ongeacht of je je kind wel of niet brengt).

Dagopvang 40 weken:

In het contract spreken we af op welke vaste dagen en tijden jouw kind bij ons wordt opgevangen, behalve in de schoolvakanties.

Dagopvang met aanvullende flexibele opvang in de schoolvakantieweken:

Je kunt kiezen voor flexibele vakantie-opvang als je een deel van de schoolvakantieweken opvang nodig hebt. Ideaal voor gezinnen die in een aantal schoolvakanties wel aan het werk zijn. Je neemt dan in aanvulling op het 40 weken contract (Dagopvang 40 weken) een vakantiepakket af van minimaal 60 uur per jaar, die je kunt inplannen in schoolvakanties.

Ruilen:

Ruilen van een dag kan binnen 14 dagen ervoor of erna. Bij afmelden kies je de dag waarna je wilt ruilen. Ruilen van feestdagen is niet mogelijk.

Flexibele planning

Als jij geen vaste planning hebt en bijvoorbeeld niet op vaste tijden werkt, kun je kiezen voor een flexibel contract. Jij geeft jouw planning 4 weken van tevoren aan ons door en wij zorgen voor een vertrouwde opvangplek voor jouw kind.

De eindtijd is flexibel af te spreken per half uur. Minimale afname per dag is 4 uur aaneengesloten.

De afgesproken planning zie je ook terug op je factuur. Die kan per maand verschillen. Hier moet je bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag rekening mee houden. Bij flexibele opvang moet je per maand minimaal 20 uur per maand afnemen. Je kunt de opvangtijden tot twee weken voor de datum nog wijzigen.

Opvang op afroep

Soms moet je onverwachts werken of er is iets anders, waardoor je snel opvang voor je kind nodig hebt. Dit kunnen we regelen, als er plek is op de BSO.

Opvang op afroep is bedoeld voor niet geplande opvang in het vaste of flexibele contract. Je kan ons tot een dag van tevoren bellen om deze meest flexibele vorm van opvang af te nemen. Het kan zijn dat er geen plek is; hier moet je rekening mee houden als je ons last-minute inschakelt.

Contact

Openingstijden en tarieven

Locaties