Rekentool opvang kosten

Met de rekentool-netto opvang kosten kunnen ouders/verzorgers eenvoudig netto maandkosten berekenen via de website. Deze netto maandkosten zijn gebaseerd op de ingevoerde informatie in combinatie met de dagdelen en tarieven bij de SKR. Staat uw opvangvorm hier niet bij, dan kunt u via de administratie van de SKR een berekening laten maken op maat.

 

Buitenschoolse opvang

Ons belangrijkste doel is er voor te zorgen dat elk kind zich welkom en thuis voelt bij onze opvang. Wij scheppen een sfeer van warmte en vertrouwen, waarin kinderen gestimuleerd worden om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Kinderdagverblijf

Ben je op zoek naar een plek waar een kind gewoon kind kan zijn? Een plek waar het kind de ruimte krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen, waar het zich veilig, geborgen en begrepen voelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Peuterspeelgroep

Voor elke leeftijdsgroep is er een gespecialiseerd aanbod. Voor je baby betekent dat, opvang in een kleine babygroep waar hij/zij tot 22 maanden met maximaal 2 vaste verzorgers kan uitgroeien tot een vrolijke dreumes.